19 april 2022

Iedereen kan gelukkig worden!

Home / Artikelen / Iedereen kan gelukkig worden!

In Nederland is ruim drie procent van de bevolking ongelukkig. Ruim elf procent geeft aan noch gelukkig noch ongelukkig te zijn. Niemand is de hele tijd gelukkig. Iedereen ervaart van tijd tot tijd somberheid en vraagt zich af hoe hij gelukkiger kan worden. Wij van Zk Academie kunnen je helpen met het cursuspakket geluk!

Er zijn veel dingen die je kunt doen om gelukkiger te worden. Begin met te kijken naar je levensstijl en kijk of er veranderingen zijn die je kunt maken. Doe aan lichaamsbeweging, eet gezond en zorg voor voldoende slaap. Maak tijd voor activiteiten die u leuk vindt, zoals tijd doorbrengen met vrienden en familie of het uitoefenen van een hobby.

U kunt ook proberen zin en doel in uw leven te vinden. Doe iets waardoor u zich goed voelt over uzelf en wat een verschil maakt in de wereld. Wees positief en optimistisch, en zoek naar het goede in elke situatie.

Tenslotte, onthoud dat geluk een keuze is. Je kunt ervoor kiezen om gelukkig te zijn, wat er ook gebeurt in je leven. Oefen dankbaarheid en concentreer je op de dingen waar je dankbaar voor bent. Wanneer je van geluk een prioriteit maakt, zul je positieve veranderingen zien in jeleven.

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het maken van keuzes die zullen leiden tot een gelukkiger leven! Om je hierbij te helpen heeft ZK-Academie het Cursuspakket Geluk ontwikkeld. In deze cursus krijg je tools om je gelukkiger te voelen en hoe je dit aanpakt.

Digitalisering in het onderwijs: de feiten op rijtje.    

De introductie van digitalisering in het onderwijs is een feit, daar kunnen we niet meer omheen. Stap voor stap maakt het traditionele klaslokaal plaats voor virtuele klaslokalen, blended learning en hybride leeromgevingen. ZK-Academie zette wat…

Lees meer
27 september 2022
2 minuten
Adviezen voor ondernemers van ondernemers.

Overweeg je je eigen bedrijf te beginnen? Wij vroegen aan een aantal succesvolle ondernemers naar het beste advies dat zij ooit hebben gekregen toen zij hun bedrijf startten.     Veel van onze cursisten zijn zelfstandige…

Lees meer
11 augustus 2022
4 minuten
B2B Sales- of Accountmanager en klaar voor de toekomst?

Tijdens de coronapandemie zijn de online verkopen in een stroomversnelling geraakt. Niet alleen in de B2C-markt, maar zeker ook in de B2B-markt. De verwachting is dat deze transitie op de B2B-markt de komende jaren zal…

Lees meer
5 augustus 2022
2 minuten
1 2 3 14
Contact
Zwaardstraat 16 (Oude Ambachtsschool)
2584 TX Den Haag
070-7850107
Stuur ons een bericht
© 2022 ZK Academy
apartmentcartphone-handsetmapenter-downmagnifierchevron-down