Grootste aanbod

Met meer dan 1000 cursussen het grootste aanbod van Nederland.

Grootste aanbod!

Wij van ZK-Academie hebben een enorm aanbod in verschillende E-Learning opleidingen. Onze branches variëren van zorg tot onderwijs tot overheden. Op deze pagina lees je meer over studeren bij ZK-Academie en waarom dit ook voor jou een goede keuze is.

Waarom ZK-Academie?

Alle stof online beschikbaar
Interactief met video en praktische voorbeelden
Leer waar en waneer je wil (op kantoor, in de trein, thuis op de bank)
Halen van erkende certificaten
Helder opgebouwde leerlijnen voor makkelijke navigatie

Wij maken leren makkelijk

Bij onze opleidingen en cursussen kan je op ieder moment studeren, wanneer jij wil en wanneer jij tijd hebt. Als jij een opleiding of een cursus wil doen en jij hebt er een baan naast of je gaat nog naar school kan je gemakkelijk in je vrije tijd lekker op je eigen tempo aan de slag.

Ook is dit fijn als je de stof ingewikkeld vindt en je er wat langer over wil doen om het te bestuderen. De mogelijkheid om te kunnen studeren wanneer het jou uitkomt is ook fijn voor mensen die snel gestrest raken. Doordat je altijd de mogelijkheid hebt om te studeren ben je ten eerste verzekerd dat je aan het einde van de opleiding of cursus de stof kent.

Ten tweede kom je nooit in tijdsnood. Bij veel opleidingen en cursussen stressen mensen door de deadlines en de geplande toetsen die eraan komen. Bij ons hoeft dit niet. Je hoeft pas verder te gaan met de opleiding of cursus wanneer jij denkt dat je er klaar voor bent.
Bekijk ons aanbod
Contact
Zwaardstraat 16 (Oude Ambachtsschool)
2584 TX Den Haag
070-7850107
Stuur ons een bericht
© 2022 ZK Academy
apartmentcartphone-handsetmapenter-downmagnifierchevron-down