remove_action( 'woocommerce_cart_collaterals', 'woocommerce_cross_sell_display' ); add_action('woocommerce_after_cart_table', 'woocommerce_cross_sell_display'); Alles op één plek - ZK-Academie

Alles op één plek

E-learning, webinars en essentials in uw eigen leeromgeving.

ZK-Academie

Een opleiding of cursus doen heeft veel voordelen maar voor de meeste mensen kost het erg veel tijd. Vaak kost het zelfs zoveel tijd dat de meeste mensen dit gewoon niet doen. In dit artikel lees je waarom je dit probleem niet hebt bij een online opleiding of cursus en waarom dit misschien wel de keuze is voor jou.

Cursus op je eigen tempo
Veel cursussen of opleidingen die in een klassikale setting worden gehouden kosten veel tijd. Dit komt doordat de meeste klassikale opleidingen of cursussen een vast tempo aanhouden. Voor sommigen is dit te snel en voor sommigen is dit te langzaam. Bij een online opleiding of cursus kan je te werk gaan op je eigen tempo. Als je de stof lastig vindt kan je er wat langer over doen en als je bepaalde delen makkelijk vindt hoef je hier minder tijd aan te spenderen. Dit bespaart natuurlijk veel kostbare tijd. Ook weet je hierdoor zeker dat je de stof goed kent en ben je dus verzekert dat je de informatie aan het einde van jouw cursus of opleiding ook echt onthoudt voor langdurige tijd.

Waarom ZK-Academie?

Alle stof online beschikbaar
Interactief met video en praktische voorbeelden
Leer waar en waneer je wil (op kantoor, in de trein, thuis op de bank)
Halen van erkende certificaten
Helder opgebouwde leerlijnen voor makkelijke navigatie

Je eigen tijden inplannen
Bij een online opleiding of cursus hoef je niet altijd op een bepaalde tijd stipt aanwezig te zijn in een lokaal. Je kan gewoon makkelijk aan het werk in je eigen huis en wanneer jij zin en tijd hebt. Als je een dag wat minder gemotiveerd bent hoef je die dag wat minder te doen en als je een dag meer gemotiveerd bent doe je dan wat meer. Met een online opleiding of cursus hoef je je niet te stressen om altijd op tijd te zijn of om echt iedere dag 1 á 2 uur en soms wel meer in een klas aanwezig te zijn.

Minder stress
Zoals we al eerder noemden hoef je je minder te stressen omdat je altijd te werk kan gaan in je eigen tijd maar dit is niet de enige reden. Bij een online opleiding of cursus ben je namelijk ook lekker in je eigen huis aan het leren. Dit is een minder stressvolle omgeving dan een druk klaslokaal waar je de hele tijd goed moet opletten en snel je aantekeningen moet maken.

Bekijk ons aanbod
Contact
Zwaardstraat 16 (Oude Ambachtsschool)
2584 TX Den Haag
070-7850107
Stuur ons een bericht
© 2022 ZK Academy
apartmentcartphone-handsetmapenter-downmagnifierchevron-down